flotta_900_150

GÉPJÁRMŰ FLOTTA SZERVIZ

Személy- és kis teher gépjárműveket üzemeltető cégeknek kulcsfontosságú, hogy járműveik az áru-, illetve személyszállítási feladatokat maximálisan ellássák. Ez csak rendszeresen karbantartott járművekkel oldható meg, hiszen az elromlott jármű- többek között- hosszadalmas procedúrát jelent a jármű üzemeltetőjének (tréleres szállítás, alkatrészbeszerzés stb.). Szervizünk ebben kíván partnerei részére szerződéses keretek között komplett szolgáltatást nyújtani. A szerződést adott ügyfelünk igényeinek felmérését követően alakítjuk ki, hogy maximálisan igazodjon az elvárásokhoz. 

A járművekről nyilvántartást vezetünk, mely a törzsállományon kívül (típus, rendszám, alvázszám, motorszám, évjárat) a műszaki vizsga érvényességét, a szervizünk által elvégzett munkákat, és a kicserélt alkatrészeket is tartalmazza. Az első alkalommal történik a teljes körű állapot felmérés, nyilvántartásba vétel.

Szakképzett kollégáink a legújabb diagnosztikai műszerekkel állnak rendelkezésére.

A műszaki vizsga közelgő lejáratáról értesítjük ügyfeleinket és az előre megbeszélt időpontban meg is hosszabbítjuk azt. 

Teljes körű alkatrész beszerzés. A szervizünk kiemelt partnere a UNIX Autó Kft. akik az autószerviz alkatrész beszállítását biztosítják és további kedvezményeket biztosítanak a flottakezelésbe vont autók szervizelése során felhasznált alkatrészek esetén. Az időszakos karbantartási munkákhoz a szükséges alkatrészeket előre megrendeljük, hogy a megbeszélt időpontra minden a rendelkezésre álljon, és a járművek a lehető legrövidebb időn belül újra munkavégzésre alkalmasak legyenek.

Eseti meghibásodások esetén soron kívül fogadjuk a járművet, és a hiba feltárását követően néhány órán belül beszerezzük a szükséges alkatrészeket.

Szükség esetén a tréleres szállítást is megoldjuk a lehető legrövidebb időn belül saját trélerrel.