3D illustration of a generic sports exhaust manifold isolated on white.

Szélvédő

A szélvédő cseréjére nem csak akkor kell gondolni, amikor teljesen betört egy szélvédő, hanem akkor is, ha még csak repedés történt a felületen. Hiszen amellett, hogy ezáltal könnyebben teljesen megrepedhet, még vezetés közben gátolja a jó látási viszonyokat.

Emellett egy repedés következtében a szélvédő merevítő funkciója is csökken, így az autó egy esetleges ütközéskor nem tudja olyan mértékben megvédeni utasait, mint ahogyan kellene. 

Fontos hangsúlyozni, hogy a műszaki vizsgaállomásokon azonnal visszautasítják a gépjármű vizsgáztatását, valamint a rendőrök is figyelnek már a repedt szélvédős gépjárművekre.

Ha megbízható céget keres a szélvédő cseréjére, ne keressen tovább, ránk számíthat ebben!
Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Ne várjon a szélvédő cserével, azonnal hozassa helyre a repedést!
Ha a szélvédőjét sérülés éri, kérjen szakértő segítséget!

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen cserélhető a jármű szélvédője.

Szélvédőcseréje esetén a kamerák számítógép-vezérelt kalibrálását is elvégezzük.

Az OEM előírások alapján végzett baleseti javítások, karbantartások és szervizelések során a fejlett vezetőtámogató rendszerekben található szenzorokat pontosan be kell állítani, majd kalibrálni.

A BOSCH kalibrálási folyamatai megfelelnek a gyártói (OEM) előírásoknak.